The Hague Executive Campus

Het vinden van een baan kost de hoogopgeleide professional anno nu geen enkele moeite. Toch is ruim een derde van de early stage professionals ontevreden over hun vooruitgang in ontwikkeling en professie.  De redenen hiervoor zijn divers, maar vaak te herleiden naar de verwachte ontwikkeling van relevante vaardigheden, persoonlijke begeleiding bij de groei als professional, voldoende uitdagend werk en een helder carrièreperspectief.


Wat THEC kan betekenen voor professionals

Voor hoogvliegers in IT, techniek, finance en bedrijfskundige disciplines met de motivatie om het maximale uit zichzelf te halen, hebben wij regelmatig nieuwe uitdagingen waarbij alle eerdergenoemde aspecten worden gecombineerd om jouw groei als mens en professional te accelereren.   Een voor jou op maat gemaakt ontwikkelingsprogramma bij een vooraanstaande professionele organisatie en persoonlijke begeleiding door de beste specialisten die jou helpen om de volgende stappen als professional te maken. Een betere boost kan jouw carrière niet krijgen

Wij kijken uit naar professionals met

een hbo/wo vooropleiding
sterke analytische vaardigheden en een dynamische geest
een flinke dosis creativiteit en doorzettingsvermogen
het vermogen om te doorzien welk handelen een situatie vereist en je daarop in te stellen
de wil om in jezelf te investeren en het maximale uit jezelf te halen

Aanmelden voor een professional programma

Vanuit de specifieke behoefte van organisaties aan specialistische professionals wordt door THEC - in samenwerking met onze opdrachtgevers - een opleidingsprogramma op maat ontwikkeld. Programma’s die THEC momenteel aanbiedt, zijn onder andere op het gebied van IT, techniek, finance en bedrijfskunde.   

IT:

  • Fintech Controlling 
  •  Data Analytics 
  •  Secure Software Development  

Techniek:

• Integraal projectmanagement voor ingenieurs (IPM)

Bedrijfskunde:

  • Business Controlling 
  • Project Controlling 
  • Software Implementatie 
  • Digital Strategy & Transformation

Oedith Jaharia

Programma directeur
Contactpersoon professionals

→ o.jaharia@thec.nl

Meer informatie?

Early stage professionals met enkele jaren werkervaring en de ambitie om zich persoonlijk en vakinhoudelijk in hoog tempo verder te ontwikkelen, nodigen wij graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Je kunt ons bereiken via de contactgegevens of het contactformulier. 

Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden.