The Hague Executive Campus

Als opleidingsinstelling zijn wij van huis uit gespecialiseerd in het ontwikkelen van hoger opgeleide professionals. Niet alleen op vaktechnisch, maar ook op persoonlijk gebied. 
Dit is dan ook de belangrijkste reden voor toonaangevende organisaties om met ons samen te werken en hun toekomstige professionals al tijdens hun studie te helpen selecteren en serieus klaar te stomen voor na hun afstuderen. 


THEC heeft geen gewoon studentenwerk, maar biedt alleen specifieke opleidingsprogramma’s in de richting van jouw studie. Je werkt daarbij altijd samen in een groep met andere werkstudenten die deelnemen aan hetzelfde programma en krijgt begeleiding van ervaren professionals.
Bij de voorbereiding en de uitvoering van het programma werken we vaak nauw samen met hogere onderwijsinstellingen. Onze opleidingsprogramma’s voor werkstudenten worden daarom ook vaak aangeboden in de vorm van een minor of afstudeeropdracht.

THEC Young Professional Programma

Als deelnemer aan het THEC Young Professional Programma (TYPP) ga je in jouw studiegebied als werkstudent aan de slag op een van onze opdrachten. Onze opdrachtgevers zijn altijd institutionele marktpartijen met een hoge mate van professionaliteit. In het TYPP staat de ontwikkeling van jouw hard en soft skills centraal. Na afronding van het programma zijn jou de vereiste kennis- en praktijkvaardigheden zo met elkaar verweven, dat je direct als volwaardig professional aan de slag kunt.


Als deelnemer aan het TYPP doe je niet alleen vaktechnische vaardigheden op bij de meest aansprekende organisaties in Nederland, maar werk je tegelijkertijd ook aan jouw persoonlijke ontwikkelingsdoelstellingen. Je ontwikkelt jouw sociale en interpersoonlijke vaardigheden, doet aan tijd- en zelfmanagement, leert consultancy vaardigheden en bovenal analytisch denken. Deze vaardigheden geven je niet alleen na jouw studie een grote voorsprong op de arbeidsmarkt, maar helpen je ook om jouw persoonlijke doelen beter te realiseren.

Welke studenten willen we graag beter leren kennen? Jij

bent hbo/wo student in IT, techniek, finance of bedrijfskunde
hebt oog voor detail
hebt een proactieve grondhouding
bent enthousiast en wilt graag jouw hard en soft skills verbeteren
hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (bij voorkeur Cambridge Engels C1 niveau)
hebt de ambitie om je verder te ontwikkelen in een professionele omgeving en overweegt de mogelijkheid om na het afronden van jouw opleiding voor de organisatie te gaan werken waar je ook als werkstudent actief bent


Onze TYP programma’s

De programma’s onderscheiden zich doordat ze een combinatie bieden van het ontwikkelen van vakspecifieke vaardigheden enerzijds en het in balans brengen van hard en soft skills anderzijds.

IT

De IT programma’s van het TYPP zijn de beste voorbereiding voor hbo/wo studenten met een informatica achtergrond, die een carrière nastreven als professional in Data Analytics, Block Chain, IT-audit, AI/Deep Learning, Forensic Cyber Security, Ethical Hacking, Robotic Process Automation (RPA), Big Data of Fintech Controlling.   

Techniek

De programma’s in techniek zijn ideaal voor hbo/wo studenten met een technische achtergrond die praktijkervaring op willen doen in technologische toepassingen, aangevuld met theorie en soft skills. Onze programma’s bereiden je al vroeg voor op het inzetten van jouw technische vaardigheden in managementfuncties, als Projectmanager in een technische omgeving of als Materiespecialist.    

Bedrijfskunde

De bedrijfskunde programma’s zijn met name bedoeld voor hbo/wo studenten met een bedrijfskundige/economische achtergrond, die een carrière ambiëren als Business Controller, Project Controller, Consultant of Algemeen Manager. 

Barbara van Wegen

Project manager
Contactpersoon studenten

→ b.vanwegen@thec.nl

Meer informatie?

Wil je jezelf verder ontwikkelen in de praktijk en daarmee een voorsprong behalen op de arbeidsmarkt als aankomend professional? THEC biedt diverse informatieavonden aan waar dieper wordt ingegaan op de programma’s die wij aanbieden. Meld je nu aan via het contactformulier.   

Wil je liever dat wij contact met jou opnemen op een bepaald tijdstip of wil je meer informatie over een specifiek onderwerp ontvangen? Geef dit dan ook aan op het contactformulier.  

Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden.