The Hague Executive Campus

Als opleidingsinstelling is The Hague Executive Campus goed ingevoerd op hogescholen en universiteiten binnen Europa en Azië, met directe ingangen bij circa 150 hoger onderwijsinstellingen. Wij kunnen onze geaccrediteerde opleidingsprogramma’s zodanig voor onze opdrachtgevers structureren, dat hier eventueel ook een Nederlandse bachelors- of mastergraad aan kan worden gekoppeld.  

Onze filosofie is dat het rekruteren van professionals in een zo vroeg mogelijk stadium - en bij voorkeur in de studentenfase - een aanzienlijke meerwaarde heeft ten opzichte van het aantrekken van afgestudeerde kandidaten.  Het aantrekken van werkstudenten als aankomende professionals is niet alleen kostenefficiënter, maar geeft de organisatie ook een grote kwaliteitsvoorsprong en is aanleiding tot een veel duurzamere relatie, mits goed is nagedacht over de implementatie van een geïntegreerd recruitment, trainings- en retention programma. 

Wat kan THEC betekenen voor werkgevers

THEC kan voor uw organisatie een instrumentele rol spelen bij het werven van getalenteerde hbo (vanaf het 3e jaar) en wo (vanaf het 2e jaar) werkstudenten. Door middel van maatwerkprogramma’s en individuele begeleiding kunnen zij naast hun studie worden klaargestoomd om in de toekomst als professional bij uw organisatie aan de slag te gaan.  Samen met u als opdrachtgever ontwerpen wij een interessant retention programma, waardoor uw organisatie een aantrekkelijke werkgever voor de werkstudenten is om na het afronden van hun studie daadwerkelijk als professional aan de slag te gaan en minimaal 3 jaar te blijven.

Een andere - door werkgevers felbegeerde – doelgroep zijn early stage professionals. THEC heeft ruime ervaring in het opzetten en uitvoeren van programma’s voor de recruitment, de training en de retention van professionals met tussen de 3 en 8 jaar werkervaring. THEC is een interessante partner voor institutionele marktpartijen die in een volledige integratie geloven van de recruitment, de training en de retention van professionals.

Waar THEC in is gespecialiseerd


Binnen IT, techniek, finance en bedrijfskunde beschikken wij over de nodige ervaring om recruitment, training en retention van werkstudenten en early stage professionals volledig met elkaar te integreren. Ons netwerk en onze opleidingsprogramma’s zijn hier volledig op afgestemd.  

Onze programma's

THEC is gespecialiseerd in de ontwikkeling van in company programma’s op het gebied van bedrijfskundige disciplines, IT en techniek. Om de juiste kandidaat aan uw organisatie te koppelen is er een intensief selectietraject. De drijfveren, intrinsieke motivatie en ambitie van kandidaten worden inzichtelijk gemaakt door een competentietest en een persoonlijk gesprek met THEC en een psycholoog. Een persoonlijk gesprek bij de opdrachtgever geeft de doorslag of de kandidaat het opleidingsprogramma gaat volgen. 
Recruitment trajecten, waar THEC bij betrokken is, worden altijd getrokken door inhoudelijke materiedeskundigen die oog hebben voor persoonlijke kenmerken die de kandidaat moet bezitten om zich te ontwikkelen als professional.

Werkstudenten

Wij geloven in ambitieuze mensen die zichzelf maximaal willen ontwikkelen. Specifiek voor aankomende professionals is er het THEC Young Professional Programma (TYPP). We bieden een combinatie van werkprojecten, trainingen en opleidingen aan op het juiste niveau en vakgebied. Ook hierin staat de ontwikkeling van de interpersoonlijke vaardigheden centraal. 

Maatwerk

Uw organisatie vereist voor elke functie specifieke hard en soft skills. De programma’s die THEC ontwikkelt zijn daarom altijd op maat gemaakt. Zo kunt u erop vertrouwen dat de juiste kandidaat de functie vervult.    

Oedith Jaharia

Programma Directeur
Contactpersoon werkgevers

→ o.jaharia@thec.nl

Meer informatie?

U kunt ons bereiken via de contactgegevens of het contactformulier. 

Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden.